Γενική συνέλευση της ΔΟΞΑΣ


Όπως αναφέραμε χθες σήμερα θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικό ρεπορτάζ για την γενική συνέλευση της ΔΟΞΑΣ.

Ο πρόεδρος παρουσίασε τον Διοικητικό απολογισμό όπου και αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου, συναυλία Αλεξίου, Goin Throu, Αγάθωνας, Μαριώ καθώς και την λαχειοφόρο αγορά που κληρώθηκε ένα αυτοκίνητο. Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν οι οποίες είχαν κοινωνικό ενδιαφέρον όπως χριστουγεννιάτικη γιορτή Ακαδημιών και την επίσκεψη στα άτομα με ειδικές ανάγκες ( ΚΔΑΠ - ΜΕΑ). Ο κ. Θανάσης Καββαδάς αναφέρθηκε και στο 1ο τουρνουά μπάσκετ το οποίο διοργανώθηκε πέρσυ σε συνεργασία με τον Αθλητικό οργανισμό του Δήμου Λευκάδας και το σεμινάριο προπονητών και ευελπιστεί να γίνει και φέτος. Τέλος αναφέρθηκε στα συμβούλια του Δ.Σ. τα οποία γίνονταν δυο φορές το μήνα και μίλησε στους παρευρισκόμενος για την διεξαγωγή του PAPALOUKAMP 2009 το οποίο είναι ένα αναμφίβολα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Λευκάδα αν σκεφτούμε ότι ο Παπαλουκάς το καλοκαίρι θα κάνει μόνο σε δυο περιοχές Camp στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) και στην Λευκάδα.

Στον αγωνιστικό απολογισμό ο πρόεδρος μίλησε για την 6η θέση την οποία κατέκτησε η ομάδα με 15 νίκες για πρώτη φορά στην ιστορία της, είπε επίσης ότι "παίρνοντας μαθήματα από την προηγούμενη χρονιά που βρεθήκαμε με πολύ άγχος να παραμείνουμε κατηγορία και βλέποντας την δυναμική των άλλων ομάδων στοχεύσαμε στην υπέρβαση για αυτό και κινηθήκαμε για να πάρουμε έμπειρο και καταξιωμένο από μεγαλύτερη κατηγορία όπου μαζί με Λευκαδίτες παίκτες και παίκτες της μεγαλύτερης κατηγορίας που αποκτήθηκαν στοχεύαμε στην δημιουργία μιας καλής ομάδας που θα κατάφερνε να βρεθεί στης πρώτες 4 θέσεις".
Το μπάτζετ τις ομάδας την χρονιά που πέρασε ήταν 280.00 € όταν άλλες ομάδες της κατηγορίας κινήθηκαν σε μεγαλύτερα ποσα (Περαμα 450.00, Κεφαλονιά 420.00 - 450. 00, Κόροιβος 320.00, Άργος 280.00)

Ο πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά για τον πρόβλημα που προέκυψε με τον προπονητή στα μέσα της χρονιάς "Γύρω στα Χριστούγεννα και ενώ όλα πήγαιναν καλά προέκυψε πρόβλημα με την φυγή του προπονητή, το οποίο αντιμετωπίστηκε με την πρόσληψη του κ. Γιατρά μια μέρα πριν τον αγώνα με την Κεφαλλονιά και πέρασε αρκετό διάστημα ώστε να γνωρίσει αγωνιστικά τους παίχτες και να βελτιωθεί η ψυχολογία η οποία δεν ήταν και η καλύτερη με όλα αυτά τα προβλήματα".

Στον οικονομικό απολογισμό ο κ. Σταυρόπουλος Σταμάτης είπε τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας, η αναφορά στον ισολογισμό κατέληξε ότι υπάρχει ένα έλλειμμα 60.000 € το οποίο έχει καλυφθεί από το ΔΣ αλλά υπάρχουν και αρκετά οφειλόμενα από ΓΓ Αθλητισμού και από πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση.

Αυτή την στιγμή λειτουργούν ακαδημίες με σύνολο 100 παιδιά (3 μίνι, 1 παιδικό, 1 εφηβικό τμήμα) Το μίνι με μια νίκη πάει στο τελικό της final four της περιφέρειας ενώ το εφηβικό έπαιξε στον τελικό της περιφέρειας και ήρθε δεύτερο.

Το μέλη του νέου ΔΣ είναι τα εξής :

Αθήνα Βρεττού
Γιάννης Αβράμης
Αντρέας Σταυρακας
θανάσης Καββαδάς
Γιάννης Χαλικιάς
Σταμάτης Σταυρόπουλος
Γιάννης Περδικάρης
Σοφοκλής Σταυρακας
Σταύρος Κουκουμπρης
Παναγιώτης Σούνδιας
Διονύσης Ζακυνθηνός

και αναπληρωματικοί

Παναγιώτης Αργυρός
Παναγιώτης Πετούσης

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου.


Το My Lefkada εύχεται στο νέο ΔΣ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.