Εικόνες από την Μεσόγειο






Εγκαίνια το βράδυ της Δευτέρας για την έκθεση ζωγραφικής της Λευκαδίτισας Ευαγγελίας Γουρζή στην αίθουσα τέχνης "Θεόδωρος Στάμος" στην πλατεία Μαρκά.



Εικόνες με χρώματα ζωντανά, όμορφα, πίνακες με φύλλα από δέντρα που έχεις την εντύπωση ότι θα αρχίσουν να κινούνται με το φύσημα του αέρα. Κοιτώντας τους πίνακες τις κ. Ευαγγελίας είσαι σίγουρος ότι "κάπου το ξέρεις αυτό το σπίτι" σπίτια, παραστάσεις από αγρούς, φυλλωσιές και όμορφες θαλασσόγραφίες που κοιτώντας τες μυρίζεις τον αέρα της θάλασσας του Ιονίου.



Η κ. Ευαγγελία Γουρζή γεννήθηκε στην Λυγιά Λευκάδας, ζει και εργάζεται στην Πάτρα. Με δάσκαλο τον Γιώργο Καζάκο ξεκίνησε να ασχολείται με την ζωγραφική το 1966 στα Γιάννενα. Από τότε μέχρι σήμερα συνεργάζεται με τα χρώματα, τα πινέλα τον μουσαμά, μια συνεργασία που έχει αποδώσει καρπούς. Δημιουργίες της έχουν λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπως στην Τσεχία και την Κύπρο.




Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή από 1 έως 15 Ιουνίου και ώρες από τις 9:00 πμ - 1:00 μμ και 7:00 μμ - 10:00 μμ.



Όσοι έχετε την ευκαιρία περάστε από την αίθουσα τέχνης στην πλατεία Μαρκά για να θαυμάσετε την υπέροχη έκθεση ζωγραφικής.

Ρεπορτάζ : My Lefkada Team
Φώτο : Νίκος Καββαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.