Η Βασιλική στα πανιά...Πασχαλίδη και Τριγκώνη


Επιστολή προς τον Δήμαρχο Απολλωνίων από τους Κωσταντίνο Τριγκώνη και Πασχαλίδη Ιορδάνη, δις πρωταθλητές Ευρώπης στην ιστιοπλοΐα, κλάση TORNEDO.

Προς: Δήμαρχο Απολλωνίων κ. Λογοθέτη.

Κύριε Δήμαρχε.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνατε να μας προσκαλέσετε στο Φεστιβάλ Θαλασσίων Αθλημάτων του Δήμου Απολλωνίων, και να σας συγχαρούμε για την επιτυχία της διοργάνωσης.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα θέλαμε να συνδράμουμε την δική σας προσπάθεια λειτουργώντας ουσιαστικά οι ίδιοι μέσω της αγωνιστικής μας δράσης ως πρεσβευτές του Δήμου Απολλωνίων.
Με βάση τα παραπάνω αποφασίσαμε να αναρτήσουμε το όνομα της Λευκάδας και της Βασιλικής στα πανιά μας κατά τη διάρκεια των αγώνων σε Ελλάδα και εξωτερικό, και στην ιστοσελίδα μας teamtornado.gr Επίσης θα στέλνουμε Δελτία Τύπου με φωτογραφικό υλικό για τη Λευκάδα σε όλα τα ΜΜΕ. Το συμβολικό κόστος ανέρχεται στο ποσό των 3.000 ευρώ.

Με εκτίμηση.
Τριγκώνης Κωνσταντίνος και Πασχαλίδης Ιορδάνης

Προτεινόμενο κείμενο:
VASILIKI visit Greece visit Lefkada-Vasiliki
LEFKADA - GREECE
http://www.apollonion.gr/


My Lefkada Team :
Ευχαριστούμε τους δύο Έλληνες αθλητές για την τιμή που κάνουν στον τόπο μας και στέλνουμε συγχαρητήρια στον δήμαρχο Απολλωνίων για την έξυπνη αυτή κίνηση του με σκοπό την προβολή του Δήμου Απολλωνίων και του νησιού μας γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δυο αθλητές δείτε εδώ : www.teamtornado.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.