Κατεβάζοντας την σημαία (Κείμενο αναγνώστη)



15 Αυγουστου κοσμος,τουριστες κατακλυζουν την Λευκαδα για καλοκαιρινες διακοπες. Γεματες καφετεριες, γεματα τα νυχτερινα κεντρα με ξεφρενο γλεντι και διασκεδαση μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες. Με λιγα λογια και παλι φετος το νησι μας αποτελει εναν απο τους δημοφιλεστερους προορισμους Ελληνων αλλα και ξενων τουριστων.
Ομως για μια ακομη χρονια το νησι μας υστερει απο μεσα μεταφορας και συγκεκριμενα απο ταξι. Μπορει η Λευκαδα να ειναι για τους επισκεπτες ενας παραδεισος καλοπερασης και χαλαρωσης την νυχτα ομως μετατρεπεται σε εφιαλτη για τους μη εχοντες μεσο μεταφορας. Δεν ειναι λιγες οι φορες που στην πιατσα των ταξι, βραδινες ωρες κυριως συρρεουν ατομα σε μια προσπαθεια τους να βρουν καποιο ταξι να τους μεταφερει στους τοπους διαμονης τους.

Το τηλεφωνο στο γνωστο στεκι των ταξι στην εμπορικη τραπεζα στην Λευκαδα χτυπαει ασταματητα αλλα κανεις οδηγος ταξι δεν παρευρισκεται για να το σηκωσει.

Συγκεκριμενα ανημερα της Παναγιας δυο νεαροι καλεσαν ταξι απο την Νικιανα προκειμενου να μεταφερθουν στα Κολυβατα,καθως χαλασε η μηχανη τους και ουδεις παρακαλω δεν ενδιαφερθηκε να τους παει ως εκει. Την ημερα οπου η Λευκαδα ασφυκτια απο τουριστες, οι οδηγοι ταξι ειναι αφαντοι και πολλα αλλα περιστατικα.
Φυσικα για ολο αυτον τον πανικο και την συγχυση, δεν ευθυνονται σε καμια περιπτωση οι οδηγοι ταξι. Οι ανθρωποι προσπαθουν να προλαβουν οτι μπορουν δουλευοντας πολλες φορες διπλοβαρδια. Οι ευθυνες ανηκουν στους τοπικους αρχοντες του νησιου,νομαρχια και δημο, οπου ενα πολυσυχναστο τουριστικο μερος οπως η Λευκαδα που ζει και αναπνεει απο τον τουρισμο, πρεπει να εξοπλισθει με περισσοτερα ταξι για την ευκολοτερη και γρηγοροτερη μετακινηση του κοσμου. Καλο ειναι,νομαρχης και δημαρχος που θελουν να ενδιαφερθουν για την εικονα της Λευκαδος και να την διαφημησουν ως δημοφιλη καλοκαιρινο προορισμο,να παρουν μετρα για το συγκεκριμενο θεμα.

Αγανακτισμενοι πολιτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.