O Παπαλουκάς ήρθε στην Λευκάδα


Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα σήμερα το Papaloukamp 2009.
Παρουσία περίπου 100 παιδιών δίδαξαν τα μυστικά του μπάσκετ ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό και διεθνής με την εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας Μίλος Τεόντοσιτς. Και οι δύο ήταν εύχαροι και πολλοί φιλικοί με τα παιδιά τους έλυσαν κάθε απορία και έπαιξαν μαζί τους αγώνες μπάσκετ.



Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίλος Τεόντοσιτς μοίρασε αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά και πριν αποχαιρετήσει το νησί μας, μίλησε σε μια φιλική και άνετη κουβέντα με τον δικό μας Ρεπόρτερ Νιόνιο. Οι υπεύθυνοι της τοπικής ομάδας μπάσκετ Δόξας καθώς και οι υπεύθυνοι του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου Λευκάδας αλλά και οι εργαζόμενοι στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τέλεια όλα τα παιδιά που παίρνουν μέρος στο camp, όλους τους θεατές και γονείς των παιδιών αλλά και όλους τους εκπροσώπους του τύπου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την δεύτερη ημέρα



Μια συγκινητική στιγμή της ημέρας που πέρασε ήταν όταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς υπόγραψε μαζί με τον Τεόντοσιτς μια μπλούζα του τουρνουά και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ηλία Βασιλείου ο οποίος αντιμετωπίζει με μεγάλη δύναμη τα κινητικά προβλήματα που έχει.



Το τουρνουά θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή και αύριο εκτός από τον Παπαλουκά θα βρίσκεται στην Λευκάδα και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.



Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε βίντεο την συνέντευξη του Μίλο Ντεόντοσιτς στον
Ρεπόρτερ Νιόνιο και βίντεο με αποσπάσματα από την 2η μέρα του Papaloukamp 2009

Αποσπάσματα από το Papaloukamp.


Συνέντευξη του Μίλο Τεόντοσιτς στον Ρεπόρτερ Νιόνιο.


Ρεπορτάζ : My Lefkada Team
Φώτο : Ρεπόρτερ Νιόνιος , Νίκος Καββαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.