Ποδηλατικοί Αγώνες στην Λευκάδα

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2009 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Ποδηλατικοί Αγώνες , στο χώρο της Γύρας, που διοργανώθηκαν από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Λευκάδας και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Λευκάδας. Ήταν πράγματι πολύ ευχάριστο να βλέπεις μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους να αγωνίζονται στον ίδιο χώρο. Συμμετείχαν άτομα όλων των κατηγοριών από μικρά παιδάκια έως και 80 ετών ακόμη και άτομο με ειδικές ανάγκες.
Οι νικητές-τριες των κατηγοριών είναι:

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ
1. Τυρολόγος Πέτρος
2. Τυπάλδος Σπύρος
3. Σαμ Γαζής
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Jean Geal
2. Linda Whittle
3. Κονιδάρη Νικολέτα

ΛΥΚΕΙΑ

ΑΓΟΡΙΑ
1. Βιντζηλαίος Βασίλης
2. Καρύδης Ανδρέας
3. Αργυρός Ιωάννης

ΓΥΜΝΑΣΙΑ
ΑΓΟΡΙΑ
1. Αραβανής Γιώργος
2. Μπιλοκούρ Βλαντισλάβ
3. Κορφιάτης Γιάννης

ΔΗΜΟΤΙΚΑ (Α-Β-Γ)

ΑΓΟΡΙΑ
1. Βεργίνης Χρήστος
2. Μεσσήνης Παναγιώτης
3. Ροντογιάννης Θεόφιλος

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1. Κευσίκογλου Πετρούλα


ΔΗΜΟΤΙΚΑ (Δ-Ε-ΣΤ)

ΑΓΟΡΙΑ
1.Κερασοβίτης Ιωάννης
2.Ζαβερδινός Γιώργος
3.Θερμός Αθανάσιος

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1.Κονιδάρη Ελπίδα
2.Συκιώτη Ελισάβετ
3.Καρακασίδου Έλενα

Στους νικητές προσφέρθηκαν μετάλλια, κύπελλα, έπαινοι. Σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά . Χορηγός των αγώνων ήταν ο κ. Αραβανής Σπύρος που πρόσφερε αναμνηστικά μπλουζάκια και στους πρώτους νικητές δωροεπιταγή 100 ευρώ .
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και όλους όσους βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση τους , την Τροχαία ,το Λιμεναρχείο, το Νοσοκομείο, τους υπαλλήλους του Δήμου ,τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και ελπίζουμε την επόμενη φορά να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή από όλους μας και η χρήση του ποδηλάτου να μας γίνει τρόπος ζωής και να το χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση για όλες τις μετακινήσεις μας, τότε πραγματικά θα έχουμε επιτύχει τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τον περιορισμό της χρήσης του αυτοκινήτου.



Το My Lefkada θέλει να συγχαρεί τον Ηλία Βασιλείου που έλαβε μέρος στον αγώνα και έδειξε σε όλους την δύναμη ψυχής που τον διακατέχει.

Παρότι οι αγώνες έγιναν μετά το πέρας των σχολικών εξετάσεων η συμμετοχή ήταν μέτρια. Επίσης όπως μας πληροφόρησε αθλητής, την ώρα του αγώνα και ενώ η διαδρομή είχε αποκλειστεί από την Αστυνομία ένα αυτοκίνητο πέρασε δίπλα από τους αθλητές που έτρεχαν εκείνη την ώρα και μάλιστα τους ....κόρναρε !!!

My Lefkada Team
Φώτο : Νίονιος Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.