Μπορεί την
Ριγανάδα να την φτιάχνουν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά σίγουρα σε όλους μας η γιαγιά μας έφτιαχνε
Ριγανάδα το απόγευμα μετά το παιχνίδι. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε αυτό το απλό, εύκολο, γρήγορο και νόστιμο έδεσμα.
Υλικά
Ψωμί 2 ημερών και περισσότερο
Νερό
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση :
Μουσκεύουμε το ψωμί με νερό, έπειτα ρίχνουμε το λάδι το αλάτι, το ξύδι και τέλος την ρίγανη.
Η
ριγανάδα συνοδεύεται με ντομάτα, σαρδέλες αλμυρές ή τυρί.
Ζητήσαμε από την Θεοδώρα
Μανωλίτση να φτιάξει
ριγανάδα για να την φωτογραφίσουμε...Την έφτιαξε, την φωτογραφίσαμε.....και την φάγαμε !!!
Άλλο πράμα.....
Ρεπορτάζ :
My Lefkada TeamΦώτο : Νίκος
Καββαδάς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.