Λευκαδίτικές Παραδοσιακές Συνταγές - Ριγανάδα


Μπορεί την Ριγανάδα να την φτιάχνουν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά σίγουρα σε όλους μας η γιαγιά μας έφτιαχνε Ριγανάδα το απόγευμα μετά το παιχνίδι. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε αυτό το απλό, εύκολο, γρήγορο και νόστιμο έδεσμα.

Υλικά
Ψωμί 2 ημερών και περισσότερο
Νερό
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Ξύδι
Αλάτι

Εκτέλεση :
Μουσκεύουμε το ψωμί με νερό, έπειτα ρίχνουμε το λάδι το αλάτι, το ξύδι και τέλος την ρίγανη.
Η ριγανάδα συνοδεύεται με ντομάτα, σαρδέλες αλμυρές ή τυρί.

Ζητήσαμε από την Θεοδώρα Μανωλίτση να φτιάξει ριγανάδα για να την φωτογραφίσουμε...Την έφτιαξε, την φωτογραφίσαμε.....και την φάγαμε !!!

Άλλο πράμα.....

Ρεπορτάζ : My Lefkada Team
Φώτο : Νίκος Καββαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.