Αυγουστίνος Καραβίας



Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται ο Αυγούστινος Καραβίας με το ακορντεόν του ο οποίος συνόδεψε το χορευτικό του Δήμου Σφακιωτών στην Γαλλία.

Ας δούμε λίγα για αυτόν τον λευκαδίτη μουσικό.
Ο Αυγουστίνος Καραβίας εργάζεται σαν επαγγελματίας μουσικός απο το 1998. Μαθήτης από μικρός στην Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας στο κόρνο ενώ παράληλα παρακολουθούσε και μαθήματα στο Ακορντεόν.

Υπηρέτησε στην μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σαν εκτελεστής Κόρνου ενώ μετά την στρατιωτική του θητεία μετακόμισε στην Αθήνα όπου σπούδασε ανώτερα θεωρητικά στο Όρφειο Ωδείο. Εργάσθηκε για αρκετά χρόνια σε πολλά κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα δίπλα σε μεγάλους τραγουδιστές και μουσικούς παίζοντας πλήκτρα (Ακορντεόν, Αρμόνιο). Μερικοί απο τους καλλιτέχνες που έχει συνεργασθεί είναι : Δέσποινα Ανδρέου, Αντώνη Παπαϊωάνου, Γιάννη Λεμπέση αλλά και με τον Γιώργο και τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο.

Από το 2003 ζεί και εργάζεται στην Λευκάδα εξασκόντας το επάγγελμα του μουσικού αλλά και διδάσκοντας στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας σαν καθηγητής στο Ακορντεόν. Επίσης είναι εκπαιδευτής στην Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας στο Κόρνο. Μεγάλη είναι και η συμετοχή του στις ορχήστρες που πλαισιώνουν το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας. Είναι πατέρας 2 παιδιών.

Επίσης είναι μέλος της ορχήστρας "Λαϊκοί Δρόμοι"
(δείτε περισσότερα εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.