Ταινία θα γυριστεί στην Λευκάδα


Το «NO LUGGAGE» Είναι η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία που ετοιμάζει ο Βασίλης Κατσίκης .
Η πρώτη του ταινία το «CCTV» αφού βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης από την ΠΕΕΚ (Πανελ. Ενωση Κριτικών) το 2004, ταξίδεψε σε πολλά διεθνή φεστιβάλ και συμπεριλήφθηκε στις πολύ καλές κριτικές του Variety και της Guardian.
Η δεύτερη ταινία του, το «Ι Φορ – Λούφα και απαλλαγή» παραγωγής του 2008 συγκαταλέγεται στις πολύ εμπορικές ταινίες του ελληνικού σινεμά.

Το «Nο luggage» περιγράφει την Οδύσσεια μιας Ελληνοαγλίδας, μιας Ιταλίδας και ενός Ιρακινού παράνομου πρόσφυγα – ναυαγού, που αρχίζει σε κάποιο πανέμορφο ελληνικό νησί και ολοκληρώνεται στο μετρό του Λονδίνου την ημέρα του τρομοκρατικού χτυπήματος στις 7 Ιουλίου το 2005.
Η ταινία αυτή θα ταξιδέψει σε πολλά ξένα φεστιβάλ καθώς και στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Πρόθεσή μας βέβαια, η παγκόσμια διανομή της.
Το νησί της Λευκάδας θα μπορούσε να ήταν ο χώρος δράσης του πρώτου μέρους της ταινίας, αφού είναι γεμάτη με πανέμορφες παραλίες και γραφικά μικρά χωριά. Το δεύτερο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στην Ιταλία και το τρίτο και τελικό θα είναι το Λονδίνο.

Για να λάβουν μέρος τα γυρίσματα στο νησί της Λευκάδας πρέπει να διερευνηθεί η δυνατότητα, φιλοξενίας, σιτισμού και μεταφοράς για 20-30 άτομα (συνεργείο και ηθοποιοί) καθώς και η συμμετοχή ατόμων της περιοχής σε μικρούς ρόλους της ταινίας.
Βασίλης Κατσίκης
www.vkatsikis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.