Για Περιγιάλι καλά πάμε..... ?


Iδου ποια είναι η πινακίδα που ο Δήμος Ελλομένου, ίσως ο Δήμος με τον μεγαλύτερο
αριθμό κλινών προς ενοικίαση στο νησί, υποδέχτηκε και καλωσόρισε τους τουρίστες φέτος το καλοκαίρι!

Όπως καταλάβατε το σημείο αυτό είναι η αρχή των ορίων του χωριού «Περιγιάλι» το οποίο διαθέτει πληθώρα ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων. Στο παρελθόν στο σημείο αυτό υπήρχε μια πινακίδα που ενημέρωνε τον οποιοδήποτε το αυτονόητο, δηλαδή ότι εισέρχονταν στο Περιγιάλι.
Στο μέλλον αντικαταστάθηκε με ένα αυτοκόλλητο -μικρών διαστάσεων- που το είχαν κολλήσει στο κάτω αριστερό σημείο του εκτρώματος αυτού που αδυνατώ να το χαρακτηρίσω πλέων σαν πινακίδα.
Τώρα όπως βλέπουμε έχει εξαφανιστεί και αυτό και εγώ διερωτώμαι : πώς το άτομο αυτό που έρχεται πρώτη φορά στο νησί μας και έχει φροντίσει να περάσει τις διακοπές του σε κάποιο κατάλυμα του χωριού αυτού θα καταλάβει πότε έφτασε στο Περιγιάλι?? Έλεος!
Σας διαβεβαιώνω ότι πληθώρα τουριστών έφταναν στο Νυδρί και ρωτούσαν που είναι το Περιγιάλι.
Το χωριό αυτό αποτελεί χρόνια τώρα τον “φτωχότερο και μακρινότερο συγγενή” του Δήμου Ελλομένου. Μπορώ σε λίγα δευτερόλεπτα να γράψω μια λίστα ολόκληρη με πράγματα και καταστάσεις που αποδεικνύουν το ότι δεν “τους” καίγεται καρφί για το χωριό αυτό. Δεν θέλω να ακούσω κουβέντα για διάφορες μελέτες και τα συναφή γιατί είναι λόγια του αέρα, όποιος κάνει μια βόλτα θα το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.
«Ας έχουν οι κύριοι υπεύθυνοι τουλάχιστον την ευαισθησία να προσφέρουν ένα ποτήρι νερό σε έναν μελλοθάνατο αν δεν μπορούν να του σώσουν την ζωή. Και ας είναι γιατροί…»


Με εκτίμηση,
Ένας απογοητευμένος
και έως αγνώστου σημείου υπομονετικός,
κάτοικος Περιγιαλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.