ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
Επειδή κάποιοι ¨μετέφρασαν¨ αυθαίρετα τα αυτονόητα της ανακοίνωσής μας της 20 Αυγούστου με τίτλο ¨ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ¨ και προσπάθησαν να μας ¨ερμηνεύσουν ¨ όπως ακριβώς τους βολεύει, διευκρινίζουμε ότι:
1. Σαφέστατα χρεώνουμε την προβληματική αστυνόμευση του νησιού μας στην τεράστια έλλειψη προσωπικού που υπάρχει, δηλαδή στην κυβέρνηση και κατ’ επέκταση στον βουλευτή μας, και όχι στους αστυνομικούς.
Για παράδειγμα, τρεις μόνο αστυνομικοί που αποτελούν την δύναμη του τμήματος της τροχαίας(!), πρέπει να διαχειριστούν δεκαπλάσιο αριθμό οχημάτων κατά την κορύφωση της τουριστικής περιόδου…
2. Τιμούμε τους αστυνομικούς που στην πλειοψηφία τους ξεπερνούν τα όρια της αντοχής τους προκειμένου να καλύψουν τις μεγάλες ελλείψεις. Άλλωστε ουσιαστικά πρόκειται για τους ίδιους περίπου ανθρώπους, που επί ΠΑΣΟΚ επάνδρωναν μια υποδειγματική αντιτρομοκρατική υπηρεσία και μια αστυνομία με ικανοποιητικό δείκτη αποτελεσματικότητας.
3. Η ευθύνη της επάρκειας, της οργάνωσης, της διοίκησης και της λειτουργίας γενικά της αστυνομίας ανήκει εξ ολοκλήρου στην εκάστοτε κυβέρνηση.
Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και το καλύτερο εργαλείο είναι απολύτως άχρηστο, αν πέσει στα χέρια ενός αδέξιου μάστορα…

Λευκάδα 22-8-09
Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.