ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ?


Πρίν από λίγο προσπαθήσαμε να μπούμε στο πιο διάσημο Ελληνικό blog το "troktiko.blogspot.com" και είδαμε το παραπάνω μήνυμα......



Για όσους δεν γνωρίζετε τι είναι το τρωκτικό και την "δύναμη" που έχει διαβάστε το παρακάτω άρθρο το οποίο πήραμε από την ιστοσελίδα www.i-live.gr

................................................................................

Έπειτα από έρευνα που κάναμε μέσω της Alexa.com και παρατηρώντας τη λίστα με τα 1.000.000 top sites που παγκοσμίως παρακολουθεί, διαπιστώσαμε ότι το ελληνικό troktiko.blogspot.com, καταλαμβάνει την 6η θέση στα 578 blogs της ομάδας blogspot.com.

Επιπλέον, στην 62η θέση των blogspot βρίσκεται άλλο ένα ελληνικό blog, το press-gr.blogspot.com. Τα στοιχεία της μελέτης είναι αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη το Νοέμβριο του 2008. Αυτό σημαίνει ότι, με βάση το γράφημά του, το troktiko ενδέχεται να έχει σκαρφαλώσει τον Δεκέμβριο ακόμα και στην 5η θέση.

Το γεγονός ότι από άποψη επισκεψιμότητας και ανάμεσα σε 70 εκατομμύρια blogspot παγκοσμίως, το ελληνικό blog troktiko κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 6η θέση, είναι εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι η Ελλάδα δεν ξεπερνά το 0,3% της παγκόσμιας κίνησης του ίντερνετ.

(Σημείωση Ι: η Alexa.com είναι ένας ανεξάρτητος φορέας μέτρησης στατιστικών της επισκεψιμότητας του ίντερνετ παγκοσμίως. Δεν είναι ακριβής αλλά στα websites που έχουν υψηλή επισκεψιμότητα, δηλαδή πάνω από 10.000 επισκέπτες ημερησίως, η ακρίβεια των αποτελεσμάτων της αγγίζει κατά προσέγγιση το 5%.)

Μακάρι μελλοντικά οι ελληνικές προσπάθειες στο ίντερνετ να καταλάβουν τις top θέσεις στις παγκόσμιες κατατάξεις ακολουθώντας το παράδειγμα του troktikou.

...............................................


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.