ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΩΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ



ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΙΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ,ΔΗΜΩΝ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ Η ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΞΑΠΛΩΣΤΕΣ ΚΛΠ ( ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΙΒΙΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ.
ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.



ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ



Γ. Μ.

Κείμενο Αναγνώστη.

MY LEFKADA : Ευχαριστούμε τον φίλο που μας έστειλε την αποψή του και τις προτάσεις του για ένα σοβαρό θέμα και πρόβλημα που υπάρχει στο νησί μας και για το οποίο δεν βλέπουμε δυστυχώς να βρίσκεται λύση σύντομα.....Μακάρι να βγούμε ψέυτες αλλά έτσι δείχνουν τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.