Η Άννα Βίσση στην Λευκάδα



ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ SUMMER TOUR 2009
H «Απόλυτη Ελληνίδα star» στην Λευκάδα!!!
H λατρεμένη Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά για να μας απογειώσει σε μια εντυπωσιακή συναυλία την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Ενετικό Κάστρο Λευκάδας σε μια συναυλία που διοργανώνει η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
Μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής, η Άννα θα πρωταγωνιστήσει σε μια συναυλία με συγκλονιστική live performance, όπου με την ανεξάντλητη ενέργεια και πάθος της, θα ερμηνεύσει διαχρονικές αλλά και τις νέες της επιτυχίες από το album “Απαγορευμένο”. Η παραγωγή της συναυλίας είναι διεθνών προδιαγραφών με υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και εικόνας, τα οποία αναδεικνύουν την μοναδική σκηνική παρουσία, της απόλυτης Ελληνίδας performer.
Το σπάνιο υπερθέαμα που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, υπογράφει μια κορυφαία ομάδα συνεργατών. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η ταλαντούχα Christine Crokos. Ο Jermaine Browne χορογραφεί την Άννα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της ορχήστρας έχει ο Γιάννης Κυφωνίδης, τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιώργος Τέλλος και την επιμέλεια του ήχου ο Άρης Κουντούρης. Την εμφάνιση της Άννας για ακόμα μια φορά έχει επιμεληθεί η παγκοσμίου φήμης Patricia Field.

Τιμή εισητηρίου 20 ευρώ!!!

Για τα σημεία πώλησης των εισητηρίων θα σας ενημέρωσουμε σύντομα.

Η σελίδα μας είναι χορηγός επικοινωνίας στην μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.