Θεόδωρος Τενέζος


Μπορεί τα θέματα που σας παρουσιάζουμε στην σελίδα μας να αφορούν το νησί και την κοινωνία της Λευκάδας, η απεργία πείνας όμως του Θοδωρή Τενέζου είναι ένα θέμα που αφόρα όλους τους Έλληνες και για αυτό θα σας το παρουσιάσουμε.

Ο Θοδωρής Τενέζος σήμερα 12/06/09 συμπλήρωσε 120 μέρες χωρίς τροφή και σήμερα το πρωί αποφάσισε να κάνει και απεργία δίψας δηλαδή να σταματήσει και τα υγρά. Πράγμα που όπως καταλαβαίνετε οδηγεί στον σίγουρο θάνατο αυτού του συνάνθρωπου μας.

Από σήμερα το πρωί μαζί με τον Θοδωρή Τενέζο σε ένδειξη συμπαράστασης ξεκίνησε απεργία πείνας και ο γιατρός χειρούργος θώρακος Γιώργος Κοσμόπουλος.

Ο Θοδωρής Τενέζος ήταν ένας επιχειρηματίας στον χώρο του Χάλυβα. Προμηθευόταν σίδερο απ'ο την εταιρεία SIDENOR. Μέσα σε 18 μήνες είχε ανάπτυξη εως και 11% το μήνα. Όσοι έχετε επιχειρήσεις καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό ποσοστό ανάπτυξης



Το 2006 αποφάσισε να φέρει σίδερο από το εξωτερικό από χώρες της Ε. Ε. διότι ήταν πολύ πιο φτηνό. Το λεγόμενο καρτέλ του Χάλυβα τον προειδοποιήσει να μην προβεί σε εισαγωγή σιδήρου από το εξωτερικό.
Ο Τενέζος όμως δεν άκουσε την αυτήν "εντολή" και με εμπάργκο που έγινε στην επιχείρησή του στην οποία απασχολούσε 250 άτομα περίπου, κατάφεραν να κλείσουν την επιχείρηση.

Ο Θοδωρής Τενέζος κατέφυγε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού όπου και κατάγγειλε τα όσα είχαν συμβεί.....αλλά τελικά δεν δικαιώθηκε αλλά αντί αυτού η επιτροπή ανταγωνισμού κάλυψε τους μεγαλεμπόρους και οι μηνύσεις του Τενέζου έπεσαν στο κενό.
Έτσι η επιχείρηση του κατέρρευσε και πτώχευσε.


Εμείς με καμία πολιτική σκοπιμότητα ή οποιονδήποτε άλλο υποκινούμενο λόγο σας παρουσιάζουμε αυτήν την θλιβερή κατάσταση και σας ζητάμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
που υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τον Θοδωρή Τενέζο.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο
www.tenezos.blogspot.com


Όσοι θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να το κάνετε με έναν πολύ απλό τρόπο . Στείλετε αυτό το θέμα σε όσους περισσότερους μπορείτε, έτσι ώστε να μάθουν όλοι αυτήν την άσχημη κατάσταση.

Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βρίσκονται συνέχεια δίπλα στον Θοδωρή Τενέζο για να τον προστατεύουν και να τον βοηθούν στον δύσκολο αυτό αγώνα του.

Ρεπορτάζ : My Lefkada Team
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Σ. για την πολύτιμη βοήθεια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.