Υπόθεση Ναρκωτικών


Tην 23-6-09 και περί ώρα 15.00 συνελήφθη στην Λευκάδα από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας ο ημεδαπός Σ. Γ. ετών 30, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών , διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε να κατέχει μια νάιλον συσκευασία που περιείχε δέκα (10) γραμμάρια ναρκωτική ουσία (κοκαΐνη).Δράστης με την σχητισθείσα δισκογραφία θα προσαχθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας η δε κατασχεθείσα ναρκωτική ουσία θα αποσταλεί στο Γενικό χημείο του Κράτους για εργαστηριακή εξέταση.

Η ναρκωτική ουσία μεταφέρθηκε σε φάκελο με courier στο κατάστημα του Σ. Γ. και την ώρα της παράδοσης από την υπάλληλο της εταιρείας έγινε η επέμβαση της ασφάλειας. Ώς αποστολέας φέρονταν ο πρώην βουλευτής Λευκάδας Ξενοφώντας Βεργίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπόρτερ Νιόνιου τα γράμματα πάνω στο φάκελο δεν είχαν καμία σχέση με τον γραφικό χαρακτήρα του πρώην βουλευτή. Ο ίδιος μετά την ενημέρωση του από την ασφάλεια για το περιστατικό εξεπλάγην και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά σχετικά με το περιστατικό.



Μετά την περίεργη κλοπή που είχε γίνει πριν μερικούς μήνες στο σπίτι του πρώην βουλευτή και ύστερα από το νέο αυτό περιστατικό είναι μεγάλος ο προβληματισμός του κ. Βεργίνη για το ποιοι θέλουν και για ποιον λόγο να αμαυρώσουν το όνομα του.

Ρεπορτάζ : My Lefkada Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.