Η απάντηση του Νομάρχη Λευκάδας στον Βουλευτή


Απάντηση Νομάρχη Λευκάδας κ. Κ. Αραβανή στο Βουλευτή κ. Θ. Σολδάτο για το Διοικητήριο.

Σχετικά με την επιστολή του Βουλευτή Λευκάδας κ. Θεόδωρου Σολδάτου για το ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ έχουμε να κάνουμε το ακόλουθο σχόλιο : Οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει ο κ. Θ. Σολδάτος “ως ενεργός πολίτης”, έχουν απαντηθεί και είναι δημοσιευμένες στον τοπικό τύπο.

Επειδή όμως υπογράφει με την ιδιότητα του Βουλευτή Λευκάδας, οφείλει να γνωρίζει ότι, η πληρότητα (νομιμότητα) του φακέλου των συμβάσεων δημοσίων έργων υπερισχύει της οικονομικής προσφοράς, σύμφωνα με τον νόμο του κ. Σουφλιά περί δημοσίων έργων που ψήφισε η κυβέρνηση που εκπροσωπεί.
Επίσης, όφειλε να γνωρίζει ότι η υπογραφή των συμβάσεων ρυθμίζεται ύστερα από έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καθ’ ύλην αρμόδιου δικαστηρίου και όχι του ΣτΕ.

Τέλος, αγνοεί ότι η ανέγερση του ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ αποτελεί πάγιο αίτημα του Λευκαδίτικου Λαού τα τελευταία είκοσι χρόνια, γεγονός που υιοθετήθηκε και αποφασίστηκε από το Ν.Σ των δύο προηγούμενων νομαρχιακών θητειών και μάλιστα με την ίδια λύση της δανειοδότησης, αφού είναι γνωστό ότι η πολιτεία δεν εγκρίνει την χρηματοδότηση τέτοιων έργων.
Κατά συνέπεια, αν για τον ίδιο δεν αποτελεί προτεραιότητα και δεν συμπεριλαμβάνεται στη συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, είναι δικό του θέμα και δε μας αφορά.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.