Λευκαδίτες Μουσικοί στο Ιντερνετ


Μια νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε που αφορά τους Λευκαδίτες Μουσικούς αλλά και όλους τους Λευκαδίτες.

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό την παρουσίαση όλων των μουσικών από την Λευκάδα άσχετα από το μουσικό όργανο που έπαιζαν/παίζουν και το είδος μουσικής που έπαιζαν/παίζουν αλλά και το μουσικό επίπεδο που είχαν/έχουν μιας και αυτό δεν είναι ένας από τους παράγοντες που έχουν μεγάλη σημασία για την σελίδα γιατί για παράδειγμα, πολλοί μουσικοί που άφησαν το στίγμα τους στα μουσικά δρώμενα του νησιού δεν ήξεραν καν τις χρονικές αξίες της μουσικής αλλά είχαν διασκεδάσει χιλιάδες κόσμο και είχαν προσφέρει στην εξέλιξη και την πορεία της μουσικής στο νησί της Λευκάδας.

Η σελίδα δεν έχει κανέναν μα κανέναν εμπορικό σκοπό αλλά ούτε και αποσκοπεί σε κάποιο όφελος οποιουδήποτε τύπου. Ο μόνος σκοπός είναι για να γνωριστούν οι Λευκαδίτες μουσικοί μεταξύ τους να ανταλλάξουν απόψεις, οι νέοι να μάθουν για τους παλιούς και οι πιο παλιοί να μάθουν για τους νέους, αλλά και να παρουσιάζονται μέσα από την σελίδα εκδηλώσεις και νέα και έτσι να ενημερώνονται όλοι όσοι ενδιαφέρονται.

Ο τρόπος που η σελίδα θα ενημερώνεται είναι πολύ απλός. Ο κάθε μουσικός που επιθυμεί να μπει στην σελίδα μπορεί να στέλνει το βιογραφικό του και μια φωτογραφία του και με αυτόν τον τρόπο θα μπαίνει το όνομα του στην σελίδα. Επίσης όποιος ξέρει στοιχεία για κάποιον παλιό μουσικό μπορεί να τα στέλνει και αυτά αλλά και καλό θα ήταν να ενημερώσουμε όλοι όσους μουσικούς γνωρίζουμε για την ύπαρξη της σελίδας για να μπορούν και αυτοί να γίνουν μέλη στην παρέα των Λευκαδιτών μουσικών.

Στην σελίδα και στην παρέα αυτή δεν μπορεί να μην μπουν τα ονόματα και τα βιογραφικά των ανθρώπων εκείνων που μπορεί να μην έπαιζαν κάποιο όργανο αλλά η φωνή τους έκανε τον κόσμο να τραγουδάει μαζί τους και να διασκεδάζει. Έτσι λοιπόν και οι τραγουδιστές από την Λευκάδα έχουν θέση μέσα στην σελίδα και στην παρέα.

Εύχομαστε σε όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές να γίνει η σελίδα αυτή ένας ηλεκτρονικός τόπος συνάντησης και ελπίζω να βοηθήσουμε όλοι στο να μαζευτούν.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ : http://lefkaditesmousikoi.wordpress.com/

Ρεπορτάζ : My Lefkada Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.