Άνοδος στην 'Δ Εθνική του Οδυσσέα Νυδριού


Ο χθεσινός αγώνας μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου Οδυσσέας Νυδριού και Αχέρων Καναλακίου έδωσε το εισιτήριο στην ομάδα του Νυδριού για την άνοδο στην ΄Δ εθνική κατηγορία. Με πρωταγωνιστή τον Στράτο Γαζή που πέτυχε χατ τρικ σημειώνοντας τα 3 από τα 4ο γκολ και "σερβίροντας" θεαματικά το 4 που έβαλε ο Γουριώτης.

Η ομάδα του Νυδριού στο ΄30 έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιώργου Κονιδάρη (Κατσουλίνου), αυτό όμως ήταν και η αιτία για να δυναμιτησθεί το κλίμα του αγώνα, το σκόρ στο ΄30 λεπτό ήταν 2-1 ή ομάδα του Αχέροντα μείωσε την διαφορά 2-1 αλλά η ομάδα του Νυδριού έδειξε πόσο πολύ ήθελε την νίκη και με την συμπαράσταση των φιλάθλων, που για άλλη μια φορά έδωσαν το παρόν πλάι στους παίκτες, κατάφερε όχι μόνο να μειώσει το υπέρ της σκορ αλλά και να πετύχει ακόμα 2 γκολ. Να αναφέρουμε επίσης ότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου σημειώθηκαν μικρο-επεισόδια στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Μετά την λήξη του αγώνα αρκετά βεγγαλικά και πυροτεχνήματα που είχαν προετοιμαστεί από τους οργανωμένους φιλάθλους και την διοίκηση της ομάδας δημιούργησαν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που όμοια της συναντάμε στα γήπεδα της....Λατινικής Αμερικής. Στην συνέχεια δεκάδες αυτοκίνητα κατέκλυσαν τους δρόμους του Νυδριού ξεσηκώνοντας όλους τους κατοίκους της πόλης στον ρυθμό της πανηγυρικής νίκης, το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας με ζωντανή μουσική, άφθονο ποτό και...ψητά στο κατάστημα "Στοά" στο κέντρο του Νυδριού.

Εμείς ευχόμαστε στην ιστορική ομάδα του Νυδριού καλή σταδιοδρομία την ΄Δ εθνική και πάντα επιτυχίες.

Σύντομα στην σελίδα μας θα αναρτηθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Ρεπορτάζ : Νίκος Καββαδάς
Ευχαριστούμε τον Αριστομένη Γαζή για την πολύτιμη βοήθεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.